Liverpool on ollut erinomaisessa pelivireessä kesän harjoitusotteluissa, eikä tahti osoita lainkaan hiljenemisen merkkejä. Tiistai-iltana joukkue kaatoi Münchenissä pelattavassa Audi Cupissa murskaavasti 3-0 ja eteni harjoitusturnauksen loppuotteluun Atlético Madridia vastaan.

Liverpool onnistui ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa kaksi kertaa. Jo seitsemännellä minuutilla Roberto Firmino ja Sadio Mané juonivat nopean vastahyökkäyksen, jonka viimeksimainittu päätti verkon perukoille. Sama kaksikko oli avausjaksolla alati vaarallinen, ja 34. minuutilla syntynyt toinen osuma lähtikin liikkeelle Manén esityöstä. Maalintekijäksi merkittiin Mohamed Salah.

Bayern sai ensimmäisellä puoliajalla ikäviä uutisia Thiago Alcantaran loukkaantumisesta. Toisella jaksolla saman koki Bayern-pelaajista David Alaba.

71. minuutilla Liverpoolin vaihtomiehet Ryan Kent ja Marko Grujic juonivat pallon jo kolmannen kerran Bayern-vahti Sven Ulreichin taakse, mutta tuomari hylkäsi osuman Adam Lallanan häirittyä Ulreichia.

Loppunumerot 0-3 viimeisteli 83. minuutilla nätillä chipillään hyvässä kesävireessä ollut Daniel Sturridge. Sturridgen riemu kesti kuitenkin vain hetken, sillä kärkimies loukkasi samassa tilanteessa reittään ja joutui tulemaan vaihtoon paria minuuttia myöhemmin.

Liverpoolin vakuuttava ja ansaittu voitto nimekkäästä ja jota kuinkin parhaalla kokoonpanollaan pelanneesta vastustajasta on varmasti omiaan nostamaan kannattajien odotuksia uuden kauden alla. Myöskään manageri Jürgen Klopp ei peittele optimismiaan, vaan uhkui intoa jo ennen tiistai-illan peliä.

– Me pelaamme tällä kaudella mestaruudesta. Emme aio aloittaa kautta ilman kunnianhimoa, saksalaisluotsi sanoi BBC:n mukaan.

– Me tarvitsemme tavoitteita, mutta minusta meillä on nyt todella hyvä joukkue. Viime kaudella meillä oli hieman huonoa tuuria, mutta voimme pelata vähän paremmin. Toivotaan, että kaikki sujuu.

Liverpool aloittaa kautensa vieraspelillä Watfordia vastaan 12.8.