Chelsean Diego Costa on viimein lähestymässä uutta seuraansa. Toisin kuin oletettiin, espanjalaishyökkääjä näyttää olevankin Atlético Madridin sijasta matkalla AC Milaniin.

Englantilaislehti London Evening Standardin mukaan Milan on valmis maksamaan Costasta Chelsean vaatimat 50 miljoonaa puntaa (noin 56 miljoonaa euroa). Atlético ei sen sijaan suostu maksamaan Costasta enempää kuin 26 miljoonaa puntaa.

Milanin edustajat ovat jo keskustelleet Costan agentin, Jorge Mendesin kanssa pelaajan mahdollisesta siirrosta San Sirolle. Italialaisseura on lähteen mukaan erittäin luottavainen pysyvän siirron valmistumisesta ennen ensi kauden alkua.

Costan kuviteltiin alun perin siirtyvän tänä kesänä Atléticoon, josta hän sitten matkaisi puoleksi vuodeksi lainalle Milaniin. Tämän jälkeen Diego Simeone voisi saada entisen maalitykkinsä pysyvästi riveihinsä. Espanjalaisseura kärsii siis tällä hetkellä siirtopannasta, joka estää heitä rekisteröimästä uusia pelaajia vuoden loppuun saakka.