© Kuva: Getty Images

Sky: Tottenham kiinnostunut Celta Vigon nuoresta keskikenttäpelaajasta

Tottenham on Sky Sportsin mukaan aloittamassa siirtoneuvottelut Celta Vigon kanssa. Lontoolaisseura on kiinnostunut vahvistamaan keskikenttäänsä espanjalaisella Pape Cheikh Diopilla.

Diop on lähteen mukaan yksi Espanjan lupaavimmista nuorukaisista. Atleettinen, keskikenttää edestakaisin ravaava 20-vuotias on pelannut jo kymmenen ottelua Espanjan nuorten maajoukkueessa. Celta Vigon paidassa Diop pelasi viime kaudella 19 ottelua, joista hän kuitenkin aloitti vain viisi.

Tottenham on pitänyt Diopia silmällä jo pidemmän aikaa, kertoo lähde. Hän ei kuitenkaan ole seuran ykköskohde vahvistamaan joukkueen keskikenttää. Tottenham pyrkii yhä ostamaan Ross Barkleyn pois Evertonista, mutta liverpoolilaisseuran 50 miljoonan punnan hintalappu on valkopaidoille liian korkea.

Tottenham-manageri Mauricio Pochettino ja seuran puheenjohtaja Daniel Levy aloittivat siirtoikkunan hyvin rennosti. Kaksikko on kuitenkin hävinnyt pyrkimyksissään useista eri siirtokohteista, eikä ole onnistunut hankkimaan vielä yhtäkään uutta pelaajaa.

Sky Sportsin mukaan Tottenham haluaa vahvistaa joukkuettaan vielä sekä uudella keskikenttäpelaajalla, hyökkääjällä, että oikealla laitapuolustajalla.