Raheem Sterling oli lauantaina joukkueensa sankari, kun hän teki joukkueensa voittomaalin lisäajan lisäajalla. Osuman jälkeen mies juoksi Manchester City -kannattajien luo ja tuuletti heidän kanssaan villisti.

Kun Sterling palasi omalle kenttäpuoliskolleen aloituspotkua varten, näytti ottelun erotuomari hänelle keltaista korttia, joka oli miehen ottelun toinen, eli tilanteesta seurasi ulosajo. Syynä korttiin oli siis miehen villi tuulettaminen yleisön seassa.

Tapahtuma on puhuttanut Englannissa todella paljon. Ilman seuraa tällä hetkellä oleva Carlton Cole, joka on edustanut muun muassa Chelseaa ja West Hamia, ei ymmärtänyt tuomarin ratkaisua.

– Mitä helvettiä jalkapallossa tapahtuu, kun et voi enää tuulettaa viime hetken voittomaalia kannattajiesi kanssa. Come on kaveri, Cole kirjoitti Twitterissä.

Carlton Cole

@CarltonCole1
What the hell is going on in football when you can't celebrate a late winner with your own fans 😒 Come on mate !

Myös Man Cityn valmentaja Pep Guardiola kertoi mielipiteensä tapauksesta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Jos et voi juhlia kannattajiesi kanssa, niin mielestäni paras ratkaisu on olla kutsumatta kannattajia peleihin. Voitte kuvitella, kuinka onnellinen ihminen on tehdessään voittomaalin 90 minuutin jälkeen.

Hieman toisenlaisen näkökulman antoi 14 vuotta Valioliigassa tuomaroinut Chris Foy.

– Emme tahdo pelaajien lopettavan tuulettamista, mutta hän meni järjestyksenvalvojien ohi suoraan yleisöön ja sen seurauksena oli massiivinen etsintä, jonka seurauksena tuli mellakka kannattajien ja järjestyksenvalvojien välillä.

– Oli oikein, että hän sai keltaisen kortin.