Valioliigan siirtoikkuna pantiin säppiin perjantaina aamuyöllä klo 1 Suomen aikaa, mutta joitain siirtoja ilmoitetaan edelleen, kunhan viimeisetkin paperityöt on saatu valmiiksi. Kaksi Leicesteriin nivoutuvaa kauppaa saattaa jäädä kuitenkin toteutumatta, mikäli Englannin jalkapalloliitto FA on jämpti ja joustamaton.

Sky Sportsin mukaan Leicester on anonut FA:lta kahden tunnin jatkoaikaa saadakseen hoidettua portugalilaisen Adrien Silvan siirtoa koskevat paperit valmiiksi. Toissa kauden mestariseura on tehnyt parhaansa varmistaakseen 28-vuotiaan Portugalin maajoukkueen vakiopelaajan hankinnan. Keskikenttäpelaaja tulisi Valioliigaan Sporting Lissabonista, jossa hän on pelannut lähes koko ikänsä.

Silvan siirron toteutumisesta on kiinni toinen tärkeä kauppa, eli Leicesterin Danny Drinkwaterin siirtyminen Chelseaan. Englannin maajoukkuemies jätti Leicesterille muutama päivä sitten siirtopyynnön, ja olisi valmis siirtymään Chelseaan, vanhan aisaparinsa N’golo Kantén rinnalle. Leicesterin ei kuitenkaan uskota Drinkwaterista luopuvan, mikäli se ei saa Silvaa tämän korvaajaksi.


KAIKKI siirtomarkkinoista DEADLINE DAY LIVE -erikoissivullamme. Ota seurantaan koko päivän ajaksi, niin et missaa mitään!