Southampton ja West Bromwich näyttivät jo olevan matkalla maalittomaan tasapeliin, kunnes vaihdosta sisään tullut Sofiane Boufal taiteili todella komean soolomaalin ja aiheutti West Bromwichille kolmannen peräkkäisen tappion. 24-vuotiaan marokkolaisen näyte pelitaidoista ja maalijanosta oli vankka, mutta Saints-valmentaja Mauricio Pellegrino kehottaa suojattiaan silti kärsivällisyyteen.

Boufal oli kesällä 2016 Southamptonin ennätyshankinta. Viime kaudella hän teki seuralle yhden maalin Valioliigassa ja yhden Liigacupissa. Näistä jälkimmäinen valittiin Southamptonin kauden maaliksi. Erittäin hieno oli Boufalin tämänkin kauden avausosuma, mutta vastuuta tulee yhä niukasti. Boufal on päässyt avaukseen tällä kaudella vasta kerran.

– Sofianella on kaikki edellytykset pärjätä, Pellegrino totesi BBC:lle.

– Meidän piti tehdä lopussa muutoksia, koska West Brom vaihtoi viiteen puolustajaan. Teimme oikean ratkaisun ja voitimme pelin.

– Meillä on pelaajaryhmä, josta suurin osa ansaitsee pelata. Managerin tehtävä on valita avauskentällinen, ja Sofianen pitää odottaa tilaisuuttaan.

Vastustajan manageri Tony Pulis ei antanut kaikkea kunniaa hienosta osumasta Boufalille.

– Katsojien mielestä se on loistava maali. Boufal ohitti viisi pelaajaa, mutta yhden tai kahden heistä olisi pitänyt pystyä parempaan, WBA-luotsi toteaa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!