Uransa kesällä lopettanut Usain Bolt on yksi tunnetuimpia jalkapallon ystäviä. Bolt on usein flirttaillut muun muassa Manchester Unitedin suuntaan.

Maanantai-iltana järjestetään FIFA:n gaala, jossa palkitaan vuoden parhaita. Gaalan alla Boltia haastateltiin FIFA:n verkkosivuilla. Pikajuoksijalta kysyttiin muun muassa, millaisen tähdistökentällisen hän valitsisi.

– On niin paljon hyviä pelaajia, ei ole helppoa valita! Tietysti ottaisin Cristiano Ronaldon, Lionel Messin ja Neymarin johtamaan hyökkäystä, Bolt sanoi.

– Maaliin laitan Gigi Buffonin. Puolustuksen keskustassa minulla olisivat Sergio Ramos ja Leonardo Bonucci. Marcelo ja Dani Alves pelaisivat laitapakkeina. Keskikentällä: Paul Pogba, N’Golo Kanté ja Philippe Coutinho.

Boltilta kysyttiin myös, aikooko hän nyt siirtyä yleisurheilijasta jalkapalloilijaksi.

– Kyllä, haluaisin pelata jalkapalloa nyt kun olen lopettanut yleisurheilu-urani. Olen puhunut asiasta haastatteluissa ja moni seura on ottanut yhteyttä.

Usain Boltin tähdistökentällinen.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!