Valioliigan ”kuuden suuren” eli Manchester Cityn, Manchester Unitedin, Tottenhamin, Chelsean, Arsenalin ja Liverpoolin ajama muutos liigan kansainvälisten TV-tulojen uusjakoon ei toteudu ainakaan toistaiseksi. Jotta tulonjakoa olisi muutettu, olisi ehdotuksen taakse tarvittu 14 seuraa. Nyt sitä kannatti vain yhdeksän.

Tällä hetkellä Valioliigan kansainvälisestä televisioinnista saatavat tulot jaetaan tasan kaikkien 20 liigaseuran kesken. Uudessa ehdotuksessa 35 prosenttia kansainvälisistä TV-tuloista olisi jaettu seurojen kulloisenkin sarjasijoituksen mukaan ja 65 prosenttia tasajaolla.

Kuuden suuren ehdotus sai muista valioliigaseuroista tukea ainoastaan Evertonilta, West Hamilta ja Leicesterilta. Koska vaadittua 14 seuraa ei saatu muutosesityksen taakse, päätettiin valioliigaseurojen keskiviikolle kaavailtu kokous perua.

Sky Sportsin mukaan Valioliiga nettoaa tällä hetkellä yli miljardi puntaa vuodessa (1,12 miljardia euroa) kansainvälisistä TV-oikeuksista. Uudet rahakkaat sopimukset muun muassa Yhdysvaltain ja Kiinan markkinoille tulevat todennäköisesti nostamaan tuloja ainakin 15 prosentilla seuraavan vuosikymmenen aikana.