Wembleyllä nähtiin sunnuntaina yllättävämpi vieras, kun koripallon NBA-legenda Kobe Bryant saapui katsomaan Tottenhamin ja Liverpoolin välistä taistoa. Los Angeles Lakersissa lukuisia mestaruuksia ja henkilökohtaisia palkintoja voittanut yhdysvaltalainen vaikuttui Spursistä.

Erityisesti Valioliigan maalipörssiä johtava Harry Kane sai herralta ylistystä.

– Olen Kanen suuri fani. Hän on uskomaton. Kaikki on tulevaisuudessa hänelle mahdollista. Tehtävän vaikein osa on vielä edessä. Rajan yli pääseminen ja mestariksi nouseminen. Juttelimme Kanen kanssa, ettei mestaruuden jälkeen sen uusimisesta tule helpompaa. Sen sijaan siitä tulee vaikeampaa, mutta sitä me juuri haluamme, Bryant kommentoi Spurs-TV:lle.

NBA:ssa urallaan viisi mestaruutta voittanut Bryant hämmästyi myös Valioliigan tiiviistä ottelutahdista.

– Heillä on peli keskiviikkona ja seuraava lauantaina. Se vaikuttaa kehossasi. Siihen tarvitaan paljon sitoutuneisuutta ja uhrauksia ollakseen päivittäin valmiudessa, entinen huippukoripalloilija lisäsi.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!