Chelsean pelaajatarkkailijat istuvat Arsenalin kotistadionilla Emirates Stadiumilla hetki sitten alkaneessa ottelussa Belgradin Punaista Tähteä vastaan. Evening Standardin mukaan scoutit seuraavat vierasjoukkueen kärkimiestä Richmond Boakyeta.

Chelsea tarkkaili 24-vuotiasta Boakyeta jo kaksi viikkoa sitten Punaisen Tähden ja Arsenalin edellisessä kohtaamisessa. Puolustava mestari epäonnistui kesällä yrittämässään Fernando Llorenten hankinnassa, ja lisätulivoimalle Álvaro Moratan takana olisi edelleen tarvetta.

Boakye on tehnyt Belgradin Punaiselle Tähdelle sarjaottelut ja europelit mukaanlukien 14 maalia 21 ottelussa. Mies itse myöntää olevansa kiinnostunut mahdollisesta siirrosta tammikuussa Lontooseen.

– Pelaan hyvin, joten katsotaan, mikä seura ottaa yhteyttä. Jos pääsen pelaamaan Chelseaan, niin lähden. Minulla on hauskaa ja pelaan parasta jalkapalloani, Boakye itse totesi huhuista.

Ghanan maajoukkueessa kuusi maalia 12 ottelussa tehnyt Boakye on Chelsea-luotsi Antonio Contelle entuudestaan tuttu pelaaja. Conte valmensi Juventusta, kun ”Vanha rouva” hankki teini-ikäisen Boakyen riveihinsä vuonna 2012. Tuolloin hän kuitenkin vietti seuraavat kaksi kautta lainalla – ensin Sassuolossa ja sitten espanjalaisessa Elchessä.

Belgradiin Boakyen tie vei Juventuksen jälkeen Atalantan, hollantilaisen Roda JC:n ja Serie B -seura Latinan kautta.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!