Manchester Cityn laiturilupaus Brandon Barker jätti kesällä Englannin tehtyään koko kauden lainasopimuksen Skotlannin pääsarjaa pelaavan Hibernianin kanssa. 21-vuotias nuorukainen seurasi liikkeessään seurakaverinsa Patrick Robertsin esimerkkiä.

Barkerin tapaan laiturina Cityssä pelaava Roberts uusi lainansa Celticin kanssa vietettyään onnistuneen vuoden Skotlannin suurseurassa.

– Olemme samanlaisia pelaajia. Tykkäämme molemmat harhautella ja haastaa pelaajia. Kun näin hänen pärjäävän, se antoi minulle toivoa, Barker kertoi BBC:n haastattelussa.

Barker toivoo edelleen lyövänsä läpi Cityssä. Kahdeksanvuotiaasta seuraa edustanut laituri on pelannut toistaiseksi vain kerran edustusjoukkueessa FA Cupissa.

– Guardiola on yksi maailman parhaista managereista, mutta se on unohdettava heti. Häneltä löytyy intohimoa nuoria pelaajia kohtaan. Se ei ole vielä toiminut minulla, mutta muutamalla kaverillani on. He harjoittelevat joka päivä edustusmiehistössä. Se näyttää, että edustuspaikka on otettavissa, jos vain olet tarpeeksi hyvä.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!