Manchester Unitedin puolustusosastoon odotetaan muutoksia seuraavan kahden siirtoikkunan aikana.

Uutisoimme pari päivää sitten The Telegraphiin pohjautuen, että José Mourinho kaipaisi vahvistuksia niin oikean kuin vasemman laitapakin tontille (lue uutinen tästä). Samalla Mourinho on valmis luopumaan Luke Shaw’sta, Matteo Darmianista ja Daley Blindistä.

Nyt The Times vahvistaa osaltaan tiedon. Lehden mukaan Blind pelkää joutuvansa myydyksi ensi kesänä.

27-vuotiaan Blindin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä. United mitä todennäköisimmin aktivoi sopimuksessa olevan option lisävuodesta. Option aktivoinnin taustalla ei kuitenkaan ole se, että Blind haluttaisiin pitää, vaan se, että United saisi Blindistä korvauksen siirtomarkkinoilla.

Blind siirtyi Unitediin Ajaxista kesällä 2014. Siirtosumma oli tuolloin 17,5 miljoonaa euroa. Hollantilainen oli Valioliigassa avauskokoonpanossa viimeksi elokuussa. Kaiken kaikkiaan Blind on saanut tällä kaudella peliaikaa 11 ottelussa – suurimmaksi osaksi cup-kilpailuissa.