Sekä Manchester Unitedia että Manchester Cityä pelaajauransa aikana edustanut Owen Hargreaves sanoo, että José Mourinhon suojattien on pelattava tämän päivän derbyssä hyökkäävämmin kuin lokakuun maalittomaksi jääneessä liigaottelussa Liverpoolia vastaan.

– Unitedin on pakko voittaa, 36-vuotias Hargreaves toteaa BBC:n mukaan.

– Tasapeli on hyvä tulos Citylle. Kuinka monta pistettä he tulevat pudottamaan loppukauden aikana? He ovat jo voittaneet liigamestaruuden, joten heidän tavoitteenaan on saada äänensä kuuluviin Mestarien liigassa, hän jatkaa.

– Unitedilla on enemmän pakkovoittotilanne. Jos City voittaa, mestaruustaistelu on ohi.

City on takonut peräti 46 maalia kuluvan kauden 15 liigaottelussaan, mutta nyt vastassa on liigan paras puolustus. United on päästänyt ainoastaan yhdeksän maalia, ja kotipeleissä oma verkko on heilunut vain kerran.

Hargreavesin mielestä kentän tärkeimmäksi pelaajaksi saattaa nousta Unitedin kärkipelaaja Romelu Lukaku, joka hankittiin kesällä Evertonista 75 miljoonalla punnalla.

– Unitedin on päästävä pois puolustuspäästä Lukakun kautta. Kaikki sanoivat ennen hänen tuloaan seuraan, ettei hän pysty pitämään palloa riittävän hyvin ollakseen huippupelaaja, mutta parin viime viikon aikana se on ollut paljon parempaa. United tarvitsee sitä, jotta he saavat pelaajia kentällä ylöspäin.