West Bromwichin ja Irlannin maajoukkueen 28-vuotias laituri James McClean sanoo, että hän haluaisi pelata jonakin päivänä Celticin paidassa.

McClean on innokas skottiseuran kannattaja. Hän oli paikan päällä Glasgow’ssa katsomassa, kun Celtic yllätti Barcelonan maalein 2–1 vuonna 2012 Mestarien liigassa.

Tuo ilta jätti McCleanin sanattomaksi, vaikka tämä joutui lähtemään ottelusta ennen päätösvihellystä eikä nähnyt Tony Wattin ratkaisevaa toista maalia.

– En osaa todellakaan kuvailla sitä, vaikka minulta jäi toinen maali väliin. Yritin päästä takaisin Sunderlandiin seuraavan aamun harjoituksia varten. Heti kun olin poistunut stadionilta, kuulin paikan räjähtävän riemuun, McClean kertoo Celtic View’lle.

– Muistan sanoneeni vaimolleni, että vaikka olen aina halunnut pelata Celticissä, halusin sitä jopa vielä enemmän sinä iltana. Olen valioliigapelaaja ja lähtiessäni stadionilta sinä iltana ajattelin, että antaisin mitä tahansa pelatakseni Celticissä.

Derrystä kotoisin oleva McClean on edustanut WBA:ta vuodesta 2015 lähtien. Vuosina 2011–13 hän pelasi Sunderlandissa ja vuosina 2013–15 Wiganissa.

Lähde: Daily Record