Manchester Unitedin manageri José Mourinho pettyi pahasti tappioon Bristol Cityn kotiareenalla Liigacupissa, mutta hän antoi pelin jälkeen tunnustusta vastustajalle.

Kyseessä oli vasta toinen kerta, kun Mourinho hävisi Englannissa alemman sarjatason joukkueelle. Ensimmäinen tappio oli tullut Chelsean puikoissa FA Cupin ottelussa Bradfordia vastaan.

– He olivat hieman onnekkaita, mutta he taistelivat paljon ollakseen onnekkaita. Kaikki odottivat meidän maaliamme, joten he olivat onnekkaita. Osuimme tolppaan kaksi kertaa, Mourinho kommentoi BBC:n mukaan.

– Mutta he pelasivat loistavasti. He taistelivat kuin tämä oli heidän elämänsä suurin peli – jota se luultavasti olikin. Kaunis päivä jalkapallolle. Alemman divisioonan joukkue voitti. Suuri päivä heille, portugalilainen jatkoi.

Mourinhon mielestä Unitedilta puuttui ensimmäisellä puoliajalla sellainen intensiteetti, joka kotijoukkueelta löytyi.

– Fyysisesti ja henkisesti. Minun pelaajilleni se oli vain yksi päivä lisää toimistolla. Päivä, jolloin jotkut heistä eivät edes halunneet tulla toimistolle.

Bristol Cityn manageri Lee Johnson oli todella ylpeä suojateistaan. Hän piti 2–1-voittoa Manchester Unitedista uskomattomana saavutuksena.

– He ovat erityinen ryhmä. Siitä on kulunut kauan, kun olemme saavuttaneet tällaisen tuloksen Ashton Gatella. Pojat eivät halunneet pelata jatkoaikaa, ja voittomaalin jälkeinen näky oli uskomaton!