[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Crystal Palace-Arsenal
Torstaina 28.12 klo 22.00
Valioliiga

Crystal Palace on Roy Hodgsonin alaisuudessa parantanut otteitaan ja noussut jo pois putoajien joukosta. Edelliset kuusi ottelua Valioliigassa llman tappioita pelannut joukkue näyttää aivan eri porukalta kuin katastrofaalisen alkukauden aikana. Crystal Palace on pelannut kotonaan saldolla 3-3-3 ja maalierokin paranee koko ajan, ollen nyt 12-15. Palacella on oiva mahdollisuus säilyä sarjassa, jota voi pitää pienenä ihmeenä alkukauden tappioputken aikana.

Arsenal jäi vaiherikkaiden jälkeen 3-3-tasapeliin Liverpoolia vastaan ennen joulua pelatussa ottelussa. Edelliset viisi ottelua ilman tappiota pelannut Arsenal on lukuisten tasapelin myötä kuntopuntarissa vasta sijalla yhdeksän, ja koko sarjassa sijoitus on sille vaatimaton kuudes. Mestaruushaaveet on jo unohdettu, nyt pyritään rakentamaan ensi kauden joukkuetta ja pitämään avainpelaajat joukkueessa. Vieraskentällä joukkueen peli on sakannut pahemman kerran, vieraissa saldo 2-3-4 ja maalierokin 9-13. Kotikentän hyvillä otteilla joukkue onkin pystynyt pitämään paikkansa kuuden parhaan joukossa, ainakin toistaiseksi.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Palacelta sivussa ovat Connor Wickham, Damien Delaney, Joel Ward sekä Mamadou Sakho. Arsenalin kokoonpanotilanne on hyvä, sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaispotilas Santi Cazorla sekä Aaron Ramsey.

Arvio

Arsenal on iskenyt maaleja lähes samaan tahtiin muiden kärkiseurojen kanssa, mutta päästänyt aivan liikaa maaleja. Joukkueen kenttätasapaino ei ole edelleenkään kunnossa, vaan vastustajat pääsevät pelaamaan linjojen taakse ottelusta toiseen. Crystal Palace lähtee varmasti varovaisella taktiikalla Arsenalia vastaan kotikentästään huolimatta, ja joukkue olisi varmasti tyytyväinen myös yhteen pisteeseen. Hodgson jos kuka osaa pelata peliä puolustuspelin kautta, ja Arsenal saa tehdä täyden päivätyön jos haluaa murtaa Palacen muodostaman puolustuspään muurin. Tasapelin veikkaaminen otteluparissa houkuttelee, sillä Arsenalin heikko vierassaldo ja Crystal Palacen tiivis puolustus puoltavat vähämaalista tasapeliä. Lisäksi vuodenvaihteen ruuhkaviikkojen aikana Valioliigassa tulee herkästi yllätyksiä, joten risti vetolapulle hyvällä kertoimella.

Crystal Palace-Arsenal X (4.05)