Southamptonin Charlie Austin oli todella kuumassa vireessä vielä jouluaaton aattona, kun hän jatkoi hyviä otteitaan tekemällä joukkueensa ainoan maalin Huddersfieldin verkkoon. Kyseisen osuman myötä hän oli onnistunut maalinteossa viisi kertaa seitsemässä edellisessä Valioliiga-pelissään.

Tuo ottelu oli kuitenkin käännekohta jo Englannin maajoukkueeseenkin mukaan huhutun Austinin tilanteeseen, sillä hän sai kamppailusta jälkeenpäin kolmen ottelun pelikiellon. Kyseistä sanktiota pahempi uutinen oli kuitenkin se, että hän joutui tulemaan loukkaantumisen takia vaihtoon 79 minuutin kohdalla.

Southamptonin valmentaja Mauricio Pellegrino kertoi lehdistötilaisuudessa, että Austin tulee olemaan sivussa noin kaksi kuukautta takareisivammansa takia.

– Charlie, uskon hänen olevan sivussa normaalia pidempään.

– Tulemme näkemään, mutta odotan, että Charlie on sivussa vähintään pari kuukautta. Se on sääli, koska Charliella oli todella hyvä vaihe.

Pellegrino sanoi myös, että Austinin loukkaantuminen avaa erinomaisen mahdollisuuden Shane Longille ja Manolo Gabbiadinille.

– Tämä oli jotain, mitä tapahtuu, mutta hyvä uutinen Shanelle ja Manololle on se, että he tulevat saamaan enemmän minuutteja ja se on mahdollisuus heille.

Lähde: Sky Sports