Leicester on viimein saanut rekisteröityä portugalilaisen keskikenttäpelaajan Adrien Silvan joukkueeseensa neljän kuukauden odotuksen jälkeen.

Silva, 28, allekirjoitti viime kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä Leicesterin kanssa neljän vuoden sopimuksen, ja Ketut maksoivat hänestä Sporting Lissabonille noin 25 miljoonaa euroa.

Leicester ei kuitenkaan päässyt rekisteröimään uutta hankintaansa kansainväliselle jalkapalloliitolle Fifalle, koska joukkue myöhästyi rekisteröinnin takarajasta 14 sekuntilla.

Englantilaisseuran valitukset eivät johtaneet mihinkään, joten Silva on pystynyt vain harjoittelemaan uuden joukkueensa kanssa tammikuuhun saakka. Hän on ensimmäistä kertaa edustuskelpoinen heti maanantaina, kun Leicester kohtaa kotonaan sarjanousija Huddersfieldin.

– Minun oli tietenkin pysyteltävä positiivisena. Tällaiset ajanjaksot ovat työssämme melkoista vuoristorataa, kommentoi Silva Leicesterin verkkosivuilla.

– On pidettävä mielenlaatu positiivisena, ja siihen olen pyrkinytkin. Olen keskittynyt työhöni ja tähän, mitä rakastan.

– Joukkuekaverini ovat olleet mahtavia, he ovat auttaneet minua puskemaan tämän läpi. He ovat olleet erittäin tärkeitä minulle. Uskon, että meillä on loistava tulevaisuus edessämme.

Leicester City

@LCFC

Leicester City

@LCFC
🎥🦊 Adrien Silva says he has a 'great future' ahead of him at #lcfc 👇
After the completion of his registration as a #lcfc player on New Year’s Day, here's what Adrien Silva had to say in an exclusive interview with LCFC TV 👉 leic.it/2lu0wIk