OGC Nicen Jean Michaël Seri yhdistettiin kesällä todella vahvasti La Ligan suurseura FC Barcelonaan. Ranskalaisseuran presidentti Jean-Pierre Riviere on kertonut jälkeenpäin, että kaikki oli jo sovittuna, kunnes Barcelona perui kaupan lähes viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Nyt Seri on jälleen siirtohuhujen kohteena, mutta tällä kertaa häntä ollaan Espanjan sijasta viemässä Englantiin. Sky Sports kertoo kuulleensa pelaajan läheiseltä, että useat Valioliiga-seurat tavoittelevat 26-vuotiasta keskikenttäpelaajaa itselleen.

Lähteen mukaan yksi kyseisistä seuroista on Everton, mutta Serin uskotaan haluavan joukkueeseen, jonka mukana hän pääsee pelaamaan Mestarien liigaa kaudella 2018-19.

Afrikan Xaviksikin kutsuttu Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja on ihastuttanut useita syöttötaidoillaan. Seri pyöritti viime kaudella Nicen peliä upeasti. Hän antoi keskimäärin 83,4 onnistunutta syöttöä ottelua kohden – ainoastaan PSG:n Marco Verrattilla ja Thiago Mottalla lukema on suurempi.

Seri keräsi tililleen myös vakuuttavat tehot keskikenttäpelaajalle, sillä hän teki Ligue 1:ssä seitsemän osumaa ja antoi yhdeksän maalisyöttöä.