Tiistai-iltana pelattavassa Carabao Cupin välierien ensimmäisessä osaottelussa kohtaavat Manchester City ja Championshipissa vaikuttava Bristol City. Vaikka Bristol City kaikkien suureksi yllätykseksi pudotti itsensä Manchester Unitedin kilpailun puolivälierissä, ei paluun valmennushommiin tehnyt maalivahtilegenda Markku ”Fana” Palmroos lupaa Punarinnoille paraatimarssia Etihadilla.

– Inhorealistisesti ajateltuna luulen, ettei Bristol Cityllä tule olemaan mitään saumaan illan ottelussa. Vastassa on Valioliigaa ylivoimaisesti johtava Manchester City, jonka pysäyttäjää ainakaan Englannista ei näy löytyvän, Palmroos arvioi Valioliiga.comille.

Kolmosdivisioonassa pelaavan SexyPöxyjen valmentajaksi vuoden alusta pestattu Palmroos uskoo, että kotijoukkue tulee illan otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan Viasatin televisioimassa ottelussa.

Pep Guardiola haluaa tehdä Bristolista selvää jälkeä jo avausottelussa. Kiireisen vuodenvaihteen jälkeen edessä on paluu normaaliin pelirytmiin, joten luulen, että Man City ei millään rimpulaporukalla matsiin lähde. Paikka finaalissa halutaan varmistaa heti, ja mahdollisimman suurella marginaalilla, ”Fana” ennakoi.

Palmroos ei pidä lainkaan mahdottomana, että Man City voittaa tällä kaudella kaiken mahdollisen Englannissa.

– Valioliiga näyttää olevan jo nyt Cityn heiniä, FA cupissa on seuraavalla kierroksella vastassa joko Cardiff tai Mansfield, joten ihmeitä Cityn ei tarvitse tavoitteeseen pääsyssään tehdä.

Suomen A-maajoukkueen entinen maalivahtivalmentaja antaa kuitenkin pikkuruisen mahdollisuuden Bristol Citylle.

– Jos pudotat ManU:n cupista, niin jotain hyvää porukassa täytyy olla. Bristolin on lähdettävä ennakkoluulottomasti otteluun, mutta sen pitää päättää ollako vasara vai alasin, Palmroos pyörittelee.

– Kaikki lähtee tiiviistä puolustuspelaamisesta ja sen tuomista mahdollisuuksista vastahyökkäyksiin. Kovaa Bristol osaa pelata, siitä ei ole epäilystäkään. Eri asia on se, onko pelissä tarpeeksi järkeä Manchester Cityn kaltaista ryhmää vastaan. Mihinkään hurlumhei-futikseen ei kannata lähteä, siinä tulee nopeasti rumat lukemat taululle, Pöxyjen päävalmentaja Markku Palmroos päättää.

Ottelu näkyy suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.