Mestaruussarjaa pelaava Bristol City pudotti Manchester Unitedin Liigacupin puolivälierissä. Tiistaina joukkue on entistä suuremman haasteen edessä, kun kaksiosaisessa välieräsarjassa vastaan asettuu Valioliigan sarjakärki Manchester City.

Bristol-luotsi Lee Johnson ylistääkin Cityä yhdeksi Englannin kaikkien aikojen joukkueista.

– Mielestäni he ovat yksi parhaista joukkueista, mitä Englannissa on nähty. Menneisyydessä on ollut hyviä joukkueita, kuten Sir Alex Fergusonin Class of 92 Manchester United tai monet hienot Liverpoolin ryhmät. Ajan myötä tämä joukkue tulee kuitenkin todennäköisesti löytämään paikkansa parhaiden joukkueiden historiassa, jotka ovat astuneet Englannin nurmikentille, Johnson suitsutti Sky Sportsille.

– Heillä on maailmaluokan pelaajia jokaisella pelipaikalla. Heillä on maailmanluokan pelaajia takana. Heillä on maailmanluokan reservipelaajiakin.

Bristol on kaatanut Liigacupissa Unitedin lisäksi Watfordin, Crystal Palacen ja Stoken Valioliigasta. Johnsonin mukaan joukkue ei lähde Cityäkään vastaan pelkäämään.

– Man Unitedin kaltaisen joukkueen kaataminen rehellisesti antaa meille itseluottamusta. Olemme pärjänneet hyvin huippujoukkueita vastaan, eivätkä pojat pelkää näitä pelejä, valmentaja sanoi.