Nottingham Forest yllätti Valioliiga-seura Arsenalin FA Cupissa sunnuntaina 4-2-lukemin. Yksi joukkueen suurimmista sankareista oli kaksi maalia tehnyt laitapuolustaja Eric Lichaj.

Kaksi osumaa samassa ottelussa on jo harvinainen ja hieno saavutus puolustajalle, mutta mahdollisuus hattutemppuunkin oli, sillä Lichaj yritti päästä ampumaan jompaakumpaa joukkueensa kahdesta rangaistuspotkusta. Kolmas osuma olisi tuonut hänelle onnea tietenkin kentällä, mutta myös sen ulkopuolella.

– Vaimoni sanoi, että jos teen milloin tahansa kauden aikana hattutempun, saan koiran. Siksi yritin päästä ampumaan rankkarin, Lichaj kertoi pelin jälkeen The Timesille.

Rangaistuspotkut laukoivat kuitenkin onnistuneesti Ben Brereton ja Kieran Dowell.

Lichaj’n kommenttien jälkeen somessa alkoi #GetEricADog niminen kampanja, jonka tarkoituksena oli saada puolustajan vaimo suostumaan koiran hankintaan vaikka kolmas osuma jäikin tekemättä.

Nyt Lichaj julkaisi Twitter-tilillään kuvan, joka paljasti kampanjan onnistuneen. Puolustaja sai koiransa ja nimesi sen sunnuntain vastustajaan viitaten Gunneriksi.

Eric Lichaj

@EricLichaj
Wanted to show everyone the newest member of the Lichaj family.... Gunner. Thank you everyone for for pushing @KatPerko in the right direction! #erichasadog