Liverpoolin pelaajapalapelissä on loksahdellut moni palanen paikoilleen, kun Jürgen Klopp on hiljalleen haalinut haluamiaan pelimiehiä seuraan. Maalivahtiosasto puhuttaa silti edelleen, sillä sen paremmin Loris Karius kuin Simon Mignoletkaan eivät ole onnistuneet vakuuttamaan Liverpool-kannattajia, neutraalista katsojista puhumattakaan.

Klopp on jaksanut puolustaa tunnollisesti veräjänvartijoitaan, mutta media nostaa säännöllisesti esiin pelaajia, jotka parantaisivat Liverpoolin maalivahtipelaamista. Viimeksi tiistaina duosta Mignolet ilmoitti olevansa tyytymätön saamaansa vastuuseen ja haikailevan maisemanvaihtoa (uutinen).

Pitkäaikainen Irlannin maajoukkuevahti ja muun muassa Manchester Cityssä ja Newcastlessa palloja torjunut Shay Given nostaa esille kaksi nimeä, jotka hänen mielestään sopisivat Liverpooliin kuin nyrkki silmään.

– Liverpoolin kokoinen seura etsii vahvistusta sille osastolle, mutta maailmanluokan maalivahteja ei ole kovin montaa, 451 valioliigapeliä pelannut Given sanoi Sky Sportsille.

– Olen työskennellyt Jack Butlandin kanssa Stokessa. Hän on mahtava maalivahti, joka päätyy taatusti isompaan seuraan. Atlético Madridin Jan Oblak on puolestaan osoittanut olevansa huippumaalivahti.

Slovenialaisen Oblakin sopimus Atlético Madridin kanssa ulottuu vuoteen 2021, ja siinä on sadan miljoonan euron ulosostoklausuuli.