Joulukuussa 38 vuotta täyttänyt Tim Cahill oli lokakuussa jälleen kotimaansa Australian juhlittu sankari, kun hän johdatteli puskumaaleillaan Socceroosin MM-jatkokarsintaan. Samalla tosin Cahillin maalituuletus herätti suuria kysymysmerkkejä (uutinen).

Australia selvitti sittemmin maanosien välisessä jatkokarsinnassa tiensä myös itse MM-turnaukseen, ja Cahill haluaa panna kisoissakin taatusti parastaan. Mies lähti Melbournesta seuran etsintään, ja siirtoikkunan loppusuoralla selvisikin, että Cahill palaa takaisin Englantiin.

Australian kaikkien aikojen jalkapalloilijan uusvanha seura on Mestaruussarjan keskikastin Millwall, jota Cahill edusti jo vuosina 1997-2004. Millwall oli Cahillin pitkän uran ensimmäinen ammattilaisseura, ja juuri Millwallista hän siirtyi Evertoniin. Toffeesissa Cahill pelasi kaikkiaan yli 200 valioliigaottelua.

Tim Cahill AO

@Tim_Cahill
Not just a football club. 14 years away from @MillwallFC following my dreams and it’s feels like yesterday I was here, that’s how great this club and people are. #thankyou #thereturn

50 maaottelumaalistaan yli puolet puskemalla tehnyt 178-senttinen Cahill on Millwallille taatusti mieluisa paluumuuttaja, sillä niin komean kotiinpaluuvideon seura oli miehelle tehnyt. Videon voi katsastaa alta:

Millwall FC

@MillwallFC
🎥

It was a special moment as @Tim_Cahill was reintroduced to the crowd.

#Millwall 🦁 #TheReturn