Tänään nähdään hieno ottelu Mestarien liigassa, kun Juventus isännöi neljännesvälierien ensimmäisessä osassa Tottenhamia.

Ottelun alla lehdistö kyseli Juve-ikoni Giorgio Chielliniltä, mitä mieltä hän on Tottenhamin huimavireisestä hyökkääjästä, Harry Kanesta.

– Kane on nyt eliittipelaajien joukossa. Viime vuosina noiden maalimäärien ansiosta hän on ollu ihan siellä parhaiden tasolla, Chiellini sanoi.

– [Lionel] Messi, [Cristiano] Ronaldo, Neymar – Kane on ollut tuolla tasolla. Hän on korvaamaton pelaaja. Olen varma, että Tottenham tekee kaikkensa, jotta hänestä saataisiin pidettyä kiinni.

– Tätä nykyä ei kannata edes arvailla pelaajien markkina-arvoja. Maailmassa on ehkä neljä tai viisi seuraa, jotka maksavat ihan mitä tahansa saadakseen haluamansa pelaajan.

– Ne ovat huimia summia, mutta sellaisessa maailmassa me nykyään elämme. Kun joku noista neljästä tai viidestä seurasta haluaa jonkun pelaajan, ne myös yleensä saavat hänet.

Chiellini kertoi myös, että Kanea varten on tehty valmisteluja.

– Tottakai olemme valmistautuneet Kanea varten. Mutta ei hän ole heidän ainoa erityinen pelaajansa.

[readmore from=Tottenham]

– Hän on heidän tähtipelaajansa, mutta Tottenham ei ole tuossa asemassa vain yhden pelaajan ansiosta. He ovat vahvoja kaikilla osa-alueilla, mutta ennen kaikkea he pelaavat hyvin organisoidusti.

– He ovat vahvoja hyökkäyspelaamisessa ja organisoituja puolustuksessa. Heitä on vaikea murtaa. Tiedämme, että meidän on oltava näissä kahdessa ottelussa parhaillamme. Olemme valmiita haasteeseen.

Juventuksen ja Tottenhamin välinen ottelu alkaa tänään kello 21.45 Suomen aikaa.