Saksan maajoukkueen peräsimessä hyvää työtä tehnyt Joachim Löw on ESPN FC:n lähteiden mukaan ykkösehdokas Arsène Wengerin seuraajaksi Arsenalissa.

Viime viikkojen tapahtumien myötä näyttää yhä todennäköisemmältä, että 68-vuotiaan ranskalaismanagerin Wengerin 22-vuotinen ajanjakso Arsenalissa saattaa päättyä jo tänä kesänä. Pohjoislontoolaiset ovat hävinneet nyt neljä ottelua perätysten.

ESPN FC:n tietojen mukaan osa edustusjoukkueen pelaajista on menettänyt uskonsa Wengeriin ja kaipaa muutoksia pukuhuoneeseen ja harjoituskentälle. Viime vuoden cup-mestaruuden jälkeen Wenger allekirjoitti Tykkimiesten kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka on määrä umpeutua vasta kesäkuussa 2019.

[readmore from=Arsene-Wenger]

Löwin, 58, sopimus Saksan jalkapalloliiton kanssa ulottuu vuoteen 2020 asti, mutta sisäpiiriläisten mukaan mies voisi olla halukas siirtymään takaisin seurajoukkuejalkapallon pariin kesän MM-lopputurnauksen jälkeen.

Muina mahdollisina niminä Wengerin seuraajaksi on mainittu Monacon päävalmentaja Leonardo Jardim ja Celticin luotsi Brendan Rodgers. Myös Arsenalin entisen pelaajan Mikel Artetan nimi on vilahtanut spekulaatioissa.