Saksan maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Dietmar Hamann väittää, että Bayern München on ollut yhteydessä Tottenhamin manageriin Mauricio Pochettinoon tiedustellakseen argentiinalaisluotsin kiinnostusta lähteä Jupp Heynckesin seuraajaksi.

Vuodesta 2014 lähtien Tottenhamia luotsannut Pochettino jahtaa yhä ensimmäistä pokaaliaan valmentajana, mutta hän on huhujen mukaan vakuuttanut näytöillään useammankin Euroopan suureuran.

Bayern hälytti kertaalleen jo eläkkeelle jääneen Heynckesin lokakuussa päävalmentajakseen Carlo Ancelottin saatua potkut.

Heynckes on johdattamassa Bayernia Bundesliigan ylivoimaiseen mestaruuteen, mutta hänen odotetaan jatkavan eläkepäiviään kuluvan kauden päätyttyä.

Urallaan juurikin Bayernia sekä muun muassa Manchester Cityä ja Liverpoolia edustanut Hamann uskoo, että Pochettino voisi olla hyvä ehdokas Heynckesin korvaajaksi.

– Tiedän, että Bayern on ollut yhteydessä Pochettinoon ja että hän oli vaihtoehto (valmentajaksi) – hän saattaa vieläkin olla, sanoi Hamann Skylle.

– Joidenkin mielestä Bayernin valmentajan pitäisi olla saksalainen, ja se saattaa olla yksi tärkeä asia, mutta se ei ole ainoa.

– Edes Pep Guardiola ei ollut täydellinen. Siinä on kyse parhaan mahdollisen valmentajan valitsemisesta. Minusta se on Pochettino.