Arsenalin hyökkääjän Danny Welbeckin odotetaan saavan maanantaina selville, rangaistaanko häntä jälkikäteen Eurooppa-liigan Milan-ottelun väitetystä sukelluksesta.

Welbeck meni varsin heppoisesti nurin rangaistusalueella neljännesvälieräottelussa, jonka Arsenal voitti 3–1. Hän laukoi itse pilkulta tasoitusmaalin.

Sky Sportsin tietojen mukaan Euroopan jalkapalloliiton (Uefa) kurinpitokomitea on käynyt läpi tilanteita torstain kamppailuista.

Jälkikäteen tuomittava rangaistus on epätodennäköinen, mutta Skyn mukaan kurinpitoelimillä on tarvittaessa mahdollisuus toimia ja hyödyntää todistusaineistoa.

– En ole saanut sitä uudestaan. Aion katsoa sen uudestaan ja antaa rehellisen näkemykseni siitä, Arsenalin manageri Arsène Wenger kommentoi ottelun jälkeen.

– Siinä on kaksi asiaa: oliko se rangaistuspotku vai ei? En tiedä. Italialaispelaajat olivat tyytymättömiä. Sen ymmärrän, koska en todella tiedä, mikä se oli.

Arsenal eteni otteluparista jatkoon ja kohtaa puolivälierävaiheessa venäläisseura TsSKA Moskovan.

Erotuomari Jonas Eriksson vei pallon pilkulle.
LONDON, ENGLAND – MARCH 15: Referee Jonas Eriksson awards a penalty to Arsenal after a foul on Danny Welbeck during the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg match between Arsenal and AC Milan at Emirates Stadium on March 15, 2018 in London, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Lähde: Sky Sports