Manchester Unitedin kotistadionia Old Traffordia on vuosikausien ajan kutsuttu lempinimellä Theatre of Dreams, Unelmien teatteri. Viimeisten vuosien ajan pyhätöstä on kuitenkin kaikonnut volyymi ja tunnelma, ja lempinimi on vaihtunut puheissa pilkallisempiin versioihin kuten ”unelmien kirkko” tai ”unelmien kirjasto”.

Kohonneet lipunhinnat ja kasvava kaukomailta tuleva ”jalkapalloturistien” osuus ovat epäilemättä vaikuttaneet Old Traffordin tunnelmaan. Muutos on joka tapauksessa niin selkeä, että muun muassa manageri José Mourinho on useaan otteeseen kritisoinut Unitedin passiivista ja hiljaista kotiyleisöä.

Eräällä Unitedin kannattajafoorumilla ehdotettiin helmikuussa kehitysaskeleeksi Unitedin kannatuschanttien tulostamista ja jakamista kannattajille otteluissa. Seurajohdossa harkittiin tätä, mutta Sky Sportsin mukaan lauluvihkosia ei aiota ainakaan toistaiseksi alkaa katsomoissa jakaa.

Eipä siis auta paikan päälle matkaavien United-kannattajien muu kuin opetella ”Glory Glory Man Unitedia” jo hyvissä ajoin ennen matkaa.