Tottenhamin ja Aston Villan entinen manageri Tim Sherwood oli innoissaan Englannin A-maajoukkueen perjantaisesta esityksestä Hollantia vastaan.

Gareth Southgaten miehistö nappasi Amsterdamista 1-0-vierasvoiton Jesse Lingardin maalilla.

Omalla urallaan kolmesti Englannin A-maajoukkueessa pelannut Sherwood hehkuttaa, että Kolmen leijonan suoritus sai hänet jälleen innostumaan kansainvälisistä peleistä.

– Olin ilahtunut heidän esityksestään. Se herätti minussa jälleen innon katsoa maaotteluita. Nyt pelaaminen on energistä, ja siinä joukkueessa on paljon vauhtia ja paljon rotaatiota. Uskon, että Gareth pyrkiikin sellaiseen poikien kanssa, kommmentoi Sherwood Sky Sportsin mukaan.

– He tulevat luonnollisesti vielä parantamaan, ja heillä onkin vielä paljon kehitettävää, mutta tämä oli hyvä alku, voitto vieraspelissä Hollannissa. Se oli mahtava tulos, ja minusta se oli hyvin rohkaiseva suoritus.

– Olen innoissani Englannin joukkueesta. En missään tapauksessa tarkoita tai usko, että he lähtevät MM-turnaukseen voittamaan sitä, mutta uskon, että he selviytyvät lohkosta jatkoon ja tulevat yllättämään monet vielä matkalla.

– Luulen, että MM-kisojen jälkeen me kaikki tulemme olemaan hyvin lupaavalla tuulella, kun olemme nähneet, mitä Englannin nuori joukkue saa aikaan.