Stoke City matkustaa sunnuntaiksi Emirates Stadiumille Arsenalin vieraaksi. Joukkue on pahoissa ongelmissa sarjapaikkansa kanssa, eikä historia lupaa apua tältä viikonlopulta – Stoke on hävinnyt yhdeksän edellistä otteluaan Pohjois-Lontoon punaisten kotikentällä.

Manageri Paul Lambert tunnistaa tukalan tilanteen, mutta tietää taistelun olevan vielä kesken.

– Olemme edelleen mukana. Totta kai sijoituksemme sarjassa (19.) on huolestuttava; kukaan ei halua olla tässä tilanteessa.

Pienet asiat voivat kuitenkin ratkaista isoja asioita.

– On tapoja selvitä tilanteista, taistelipa sitten mestaruudesta tai sarjapaikasta. Olen aina yrittänyt olla positiivinen.

– Meidän olisi pitänyt saada enemmän pisteitä, mutta huono tuuri ja yksilövirheet ovat käyneet kalliiksi. Joukkue on kuitenkin esiintynyt hyvin.

Lambert vahvisti tiedon, jonka mukaan seuran kurinpitotoimien kohteena ollut puolustaja Erik Pieters on joukkueen mukana sunnuntaina.

Barcelonasta kesällä 2015 siirtynyt Ibrahim Afellay sen sijaan ei. Tietojen mukaan Lambert on kehottanut tätä pysymään poissa joukkueen piiristä loppukauden ajan. Hollannin maajoukkuepelaaja ei ole esiintynyt Stoken edustusjoukkueessa tämän vuoden puolella, ja Lambert on turhautunut tämän asenteeseen ja esiintymiseen harjoituksissa.

Lähde: Telegraph