Southamptonin paikka Valioliigassa on todellisen uhan alla. Se on ennen viikonlopun otteluita kolmanneksi viimeisenä; putoajan paikalla. Matkaa edellä olevaan Crystal Palaceen on kaksi pistettä, takana vaaniva Stoke taas on etelärannikkolaisia vain pisteen jäljessä.

Hyökkääjä Dušan Tadić ei säästele sanoja kuvaillessaan tilannetta.

– Meidän pitäisi hävetä tätä tilannetta. Jäljellä on seitsemän peliä, ja meidän on tehtävä kaikkemme selvitäksemme tästä. Keinoilla ei ole väliä, kaikki on käytettävä.

Tadić uskoo Mauricio Pellegrinon tilalle manageriksi tulleen Mark Hughesin olevan oikea henkilö löytämään tavat suoriutua kiperästä paikasta.

– Uskon että hänellä on suuri vaikutus tekemiseemme. Olemme harjoituskentällä jo paljon parempia. Ilmapiiri on parempi, ja teemme kovemmin töitä. Siksi olenkin todella vihainen tavasta, jolla menetimme pelin West Hamille (viime kierroksella).

Saintsilla on jäljellä kolme kotiottelua ja neljä vieraskentällä käytävää kohtaamista – ensimmäinen niistä sunnuntaina Arsenalin vieraana.

– Pelit Arsenalia vastaan ovat aina vaikeita, huolimatta siitä millaisessa tilanteessa he ovat. Olemme kuitenkin pelanneet yleensä hyvin heitä vastaan, ja saaneet näistä otteluista viime vuosina myös hyviä tuloksia.

Lähde: Sky Sports