Arsenal otti sunnuntaina tapahtumarikkaassa ottelussa Southamptonia vastaan 3-2 -kotivoiton ja kasvatti voittoputkensa jo kuuden pelin mittaiseksi (raportti). Vaikka Valioliigan kärkinelikko on jo karannut Gunnersin ulottumattomiin, on manageri Arsène Wenger tyytyväinen joukkueensa henkiseen vahvuuteen.

– Kun pelataan kolmen päivän väliin, ei pelinopeuteen pääseminen ole helppoa. Olimme tänään kahdesti vaikeassa tilanteessa – ensin 0-1 -tappiolla ja sitten 2-2 -numeroissa – mutta löysimme jälleen ratkaisun, Wenger kehui ryhmäänsä pelin jälkeen Sky Sportsille.

– Se osoittaa, että vaikka jalat eivät toimisikaan siten miten toivomme, meillä on riittävästi henkisiä voimavaroja ottelujen voittamiseksi.

 

 

Vaikka Arsenal ilmoitti ottelun olleen loppuunmyyty, oli stadionin täyttöaste pelissä Sky Sportsin arvion mukaan ehkä vain 70 prosenttia. Siitä huolimatta Wenger kehui myös kannattajien tukea omilleen.

– Se riippuu meistä. Pelin alussa ihmiset olivat ehkä vähän kärsimättömiä, koska pelasimme hyvää joukkuetta vastaan, mutta kun peli eteni, yleisö tuli tueksemme.

– Me haluamme voittaa jokaisen ottelun, sillä uskomme voittojen vahvistavan meitä. Emiratesille tullaan katsomaan jalkapalloa ja maaleja. Olemme viime aikoina tehneet vähintään kolme maalia jokaisessa pelissä, ja sellaista me haluammekin faneillemme antaa, Wenger sanoo.