Southamptonin marokkolaislaituri Sofiane Boufal on pudotettu seuran edustusjoukkueesta hänen riideltyä manageri Mark Hughesin kanssa.

Boufal, 24, ja Hughes ottivat yhteen Valioliigan ottelussa Chelseaa vastaan, kun vaihtopenkillä ollut marokkolaislaituri ei suostunut lämmittelemeään managerin pyynnöstä.

Chelsea voitti ottelun 3-2.

Kaksikko riiteli pelin jälkeen pukukopissa, ja Hughesin kerrotaan heittäneen muun muassa vesipulloa. Boufal ei ole sen jälkeen ollut Southamptonin kokoonpanossa, eikä hän ole mukana myöskään tulevana viikonloppuna Bournemouthia vastaan.

– Valitettavasti Sofi teki virheen, minkä hän tiedostaa. Tällä hetkellä hän harjoittelee seuran alle 23-vuotiaiden joukkueen kanssa, sanoi Hughes Guardianin mukaan.

– Häneltä on jäänyt parin päivän harjoitukset väliin sairauden takia. Ottaen huomioon nykyisen (sarja)tilanteemme hänen on luultavasti parempi harjoitella eri ryhmän kanssa, jotta ihmiset ymmärtävät, että tilanne, josta itsemme löysimme ei ollut paras mahdollinen.

– Hän ymmärtää sen nyt. Hänen on luultavasti rakennettava luottamuksensa meidän ja hänen joukkuekavereidensa välille uudestaan. Siihen me pyrimme. Hän ei tule olemaan mukana tänä viikonloppuna. Meidän on odotettava ja katsottava (nähdäänkö Boufalia enää loppukaudella).

Boufal siirtyi Southamptoniin vuonna 2016 ranskalaisesta Lillestä seuran silloisella ennätyssummalla, 18,5 miljoonalla eurolla. Southampton on 34 kierroksen jälkeen Valioliigassa sijalla 18.