Željko Buvačin poissaolo Liverpoolin valmennuksesta tapahtuu ”hirveään aikaan”, arvioi entinen huippupelaaja Ian Wright.

Seura ilmoitti viime viikonloppuna, ettei manageri Jürgen Kloppin kakkosmies osallistu joukkueen toimintaan enää loppukaudella henkilökohtaisista syistä. Klopp on aiemmin kuvannut mestaritaktikko Buvačia ”aivoiksi”.

Times-lehden mukaan serbialainen Buvač olisi ehdolla Arsenalin uuteen valmennusryhmään, ja saksalaismedia on vihjannut kaksikon ajautuneen riitaan. Saksalaisen Skyn tietojen mukaan Buvač on tällä hetkellä Mainzissa.

[readmore from=Liverpool]

– ”Aivojen” menettäminen tässä vaiheessa, se ei voi olla hyvä asia. En tiedä, kuinka Klopp aikoo varmistaa, että hän pystyy täyttämään tuon aukon. Tuon kaltaisen henkilön menettäminen tässä vaiheessa ei ole hyvä ajoitus. Ajoitus on hirveä, Wright toteaa.

– Niin läheisiä kuin Klopp ja Buvač ovat olleet – mitä niin pahaa on tapahtunut, että hänen on ollut pakko lähteä tässä vaiheessa kautta – juuri ennen tätä tärkeätä peliä?

– Olisiko hän ainakin voinut odottaa vielä tämän pelin? Vaikka joukkue pääsisi loppuotteluun, sen voisi hoitaa, koska valmistautumiseen on aikaa. Kun miettii, että Buvač on tehnyt Kloppin kanssa töitä 17 vuoden ajan, on erittäin omituinen ajoitus, että näin tapahtuu.

Liverpool kohtaa Roman tänä iltana Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa. Englantilaiset voittivat avauskohtaamisen kotikentällään maalein 5–2.

Lähde: Sky Sports