Aston Villan hyökkääjä Ross McCormack tulee saamaan lähes miljoonan punnan (noin 1,16 miljoonaa euroa) bonuksen, jos seura nousee Mestaruussarjasta Valioliigaan, kertoo Sky Sports.

Skotlannin maajoukkuekärki McCormack, 31, ei ole kuitenkaan pelannut tällä kaudella Villan kanssa yhtään Mestaruussarjan ottelua.

McCormack lainattiin syyskuun loppupuolella Australian pääsarjan Melbourne Cityyn hänen riitaannuttua Aston Villan managerin Steve Brucen kanssa. Hän palasi lainalta tammikuussa, mutta ei ole ollut kertaakaan Villan kokoonpanossa keväällä.

Syksyllä hän pelasi kaksi ottelua Villan paidassa liigacupissa.

McCormack tienaa nykyisellä sopimuksellaan noin 2,7 miljoonaa euroa vuodessa, mutta summa saattaa nousta noin 3,5 miljoonaan euroon, jos Aston Villa palaa Englannin korkeimmalle sarjatasolle. Skottikärjen sopimuksessa on kaksi vuotta jäljellä.

Hän siirtyi Aston Villaan kesällä 2016 Fulhamista noin 14 miljoonalla eurolla, mutta hän on pelannut joukkueessa vain 24 ottelua tehden niissä kolme maalia. Viime kaudesta hän vietti puolet lainalla Nottinhgam Forestissa.

Aston Villa on jo varmistanut paikkansa Mestaruussarjan nousukarsinnoissa.