Brittiläismedia BBC uutisoi, että Stephan Lichtsteiner on lähellä siirtoa valioliigaseura Arsenaliin.

34-vuotias laitapuolustaja on edustanut Juventusta kesästä 2011 alkaen, mutta hänen sopimuksensa päättyy tänä kesänä. Hän on siis hankittavissa ilman siirtokorvausta ja lähteen mukaan Arsenal on tällä hetkellä todella vahvoilla.

Arsenalin managerin paikalta juuri poistunut Arsène Wenger tuli tunnetuksi muun muassa useista nuorista pelaajista, joita hän hankki seuraan. Ensi kaudella tehtävässä aloittava Unai Emery aikoo kuitenkin aloittaa oman aikakautensa päinvastaisella hankinnalla, sillä hän haluaa joukkueeseen lisää kokemusta ja johtajuutta.

Sveitsiläispelaaja sai vielä viime kaudellakin vastuuta 32 Juventuksen ottelussa. Yhteensä hän on edustanut seuraa 250 kertaa ja voittanut sen paidassa muun muassa seitsemän Serie A:n mestaruutta.