Hyvin luotettavana pidetty espanjalaistoimittaja Guillem Balague sanoo, ettei Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino ole enää Real Madridin tutkan kohteena Zinedine Zidanen seuraajaksi.

Argentiinalaisen sanottiin olevan Realin ykkösvaihtoehto päävalmentajan paikalle heti Zidanen irtisanouduttua. Balaguen mukaan Real Madrid ei kuitenkaan halua mutkikkaiksi ennakoituihin neuvotteluihin Spursin puheenjohtajan ja pääomistajan Daniel Levyn kanssa. Seuralla on kokemusta aiheesta Luka Modricin ja Gareth Balen takavuosien siirtojen myötä. Pochettinon nykyisessä sopimuksessa ei myöskään ole siirtopykälää, minkä katsotaan vaikeuttavan neuvotteluja.

Balague kertoi aiheesta Sky Sportsille.

– Real näki Pochettinossa todella paljon tarvitsemiaan ominaisuuksia; hän osaa sekä toimia tähtipelaajien kanssa, että myös kehittää heitä. Samaan aikaan hän pystyy toimimaan nuorien lupauksien kanssa.

Levy muodostui kuitenkin ratkaisevaksi kannoksi kaskessa.

– Edessä olisivat ollet neuvottelut tämän kanssa, ja ne olisivat saattaneet kestää jopa toista kuukautta, eikä lopputuloksesta silti oltaisi voitu olla varmoja.