Englannin ykkösmaalivahdiksi povattu Jordan Pickford on poiminut Tunisian joukkueesta yhden pelaajan, jota Kolmen leijonan on parempi pitää silmällä: Wahbi Khazrin.

Pickford, 24, pelasi Khazrin, 27, kanssa Sunderlandissa 1,5 vuotta. Tunisialaistaituri oli Sunderlandin harvoja valopilkkuja tuona aikana.

Viime kesänä Evertoniin siirtynyt Pickford odottaa Khazrin olevan varteenotettava pelote, jos tunisialainen ehtii toipua reisivammastaan ottelua varten. Päättyneen kauden Khazri vietti Sunderlandista lainalla ranskalaisessa Stade Rennais’ssa

– Wahbi on hyvä pelaaja. Hän piti meidät sarjassa (keväällä 2016), kun olimme Sunderlandissa tehden tärkeitä maaleja, kertaa Pickford BBC:lle.

– Kuka ikinä maalissa pelaakin, hänen on oltava tarkkana Wahbin kulmapotkuissa, sillä hän saattaa välillä yrittää ratkaisua suoraan niistä ja hän tykkää yrittää myös rangaistusalueen ulkopuolelta.

– Hän on taitava pelaaja. Hän todisti sen Sunderlandissa. Olemme seuranneet hieman Tunisiaa, ja he vaikuttavat hyvältä joukkueelta, jolla on hyviä pelaajia, joten meidän on oltava valmiita.

Pickfordin uskotaan olevan Venäjän MM-kisoissa Englannin ykkösmaalivahti. Hänen kanssaan ykköstorjujan paikasta kilpailevat Stoken Jack Butland ja Burnleyn Nick Pope. Pickfordin mukaan maalivahdeilla on hyvät välit kilpailutilanteesta huolimatta.

– Maalivahtien liitto on hyvä. Me olemme valmistautuneet kolmen viikon ajan ja olemme valmiina.

– Yhteistyö on kaikista tärkeintä. Kaksi muuta tulevat olemaan ykkösvahdin takana – kuka ikinä se onkin – ja me tulemme tukemaan toisiamme koko ajan. Pelaamme nyt maamme puolesta.