Vaikka ukrainalainen Oleksandr Zinchenko on tehnyt pikkuhiljaa läpimurtoaan Manchester Cityssä, uskoo Sky Sports, että valioliigamestari on valmis miehestä luopumaan. 21-vuotias Zinchenko on kuitenkin yhä mukana Manchester Cityn USA:n harjoituskiertueella.

Zinchenkon todennäköisimpänä osoitteena pidetään sarjanousija Wolverhamptonia, joka on tehnyt nuorukaisesta 18 miljoonan euron tarjouksen. Summa olisi Wolvesin uusi seuraennätys.

Sekä laiturina että laitapakkina pelaamaan pystyvä Zinchenko pelasi viime kaudella Cityn ykkösjoukkueessa 16 ottelua, joista puolet Valioliigassa. Läpimurtokaudesta huolimatta City on kuitenkin valmis päästämään pelaajan jonnekin, jossa vastuuta on tarjolla säännöllisesti. Riyad Mahrezin saapuminen Cityyn hankaloitti Zinchenkon asemaa seurassa entuudestaan.

City hankki 17 A-maaottelua pelanneen Zinchenkon kesällä 2016 venäläisestä Ufasta. Kauden 2016-2017 hän vietti lainalla PSV Eindhovenissa.

Manchester City luopui keskiviikkona jo yhdestä nuoresta lupauksestaan. 20-vuotias Hollannin poikamaajoukkuepelaaja Rodney Kongolo siirtyy pysyvällä siirrolla Heerenveeniin. Siirtosumma on noin 850 000 euroa. Viime kauden Kongolo vietti lainalla Ykkösliigan Doncasterissa.