Manchester Unitedin manageri José Mourinho on Manchester Evening Newsin mukaan puhunut ensimmäistä kertaa julkisesti uudesta valmennustiimistään.

Tiimiin on pestattu Stefano Rapetti, Kieran McKenna ja Unitedin entinen kapteeni Michael Carrick. Mourinho ei ole nimittänyt suoraa korvaajaa pitkäaikaiselle kakkosmiehelleen Rui Farialle, joka jätti seuran viime kauden jälkeen.

– Tunsin heidän kaikki, eri syistä, eri olosuhteista. Rapetti oli apulaisvalmentajani Interissä kahden kauden ajan, joten olimme yhdessä ja tunnemme toisemme hyvin. Sitten kuitenkin viimeksi kuluneen seitsemän tai kahdeksan vuoden aikana minä menin Madridiin, Chelseaan ja Unitediin, hän meni Empoliin ja Sampdoriaan, Mourinho sanoo MUTV:lle.

– Michaelin tunnen tietysti erittäin hyvin, ja hän tuntee minut erittäin hyvin. Hän oli kuitenkin pelaaja, ja nyt nämä ovat hänelle ensimmäisiä askeleita tässä jaksossa, jotta hän kasvaa ja tuntee olonsa mukavammaksi uudessa roolissa, portugalilainen jatkaa.

– Ja Kieranin tunnen hyvin tästä seurasta ja tiedän hänen potentiaalinsa. Siksi päätin nostaa hänet ylös. Hänen kannaltaan ja hänen itseluottamuksensa kannalta on hyvä asia, että puolet kesäkiertueen joukkueesta ovat hänen poikiaan. Kun hän sitten alkaa tehdä töitä koko joukkueen kanssa, hän on tottuneempi.

Unitedin on vahvistanut, että Neil Ryan jatkaa McKennan työtä seuran alle 18-vuotiaiden joukkueen peräsimessä.