Liverpoolin entinen hyökkääjä Dean Saunders on ottanut kantaa tuoreisiin huhuihin, jotka vievät Arsenalin keskikenttäpelaajaa Aaron Ramseytä Anfieldille.

– Reaktioni oli, että se tekee heistä vahvempia, jos Ramsey on joukkueessa, Saunders sanoo talkSPORTille.

– Lähes joka viikko hän liikkuu enemmän kuin kukaan muu. Hän tekee maaleja ja pohjustaa maaleja. Hän on hyvä jalkapalloilija, jolla on hyvät aivot.

Walesin maajoukkuemies Ramsey, 27, voisi olla saatavilla alehinnalla, sillä hän on aloittamassa viimeisen sopimusvuotensa Arsenalissa. Uutta sopimusta ei ole ainakaan vielä syntynyt.

Tykkimiesten luotsi Unai Emery haluaisi pitää kiinni Ramseystä, mutta hän voi joutua myymään tämän joko tänä kesänä tai tammikuussa. Muutoin pelaaja on ensi kesänä vapaa vaihtamaan seuraa ilmaiseksi.

– Liverpool on hankkinut Fabinhon ja (Naby) Keïtan – nämä näyttävät todella hyviltä – ja Fabinho on enemmän (Patrick) Vieiran kaltainen pelaaja, joka pelaa puolustuslinjan yläpuolella. Sitten on Keïta ja Ramsey… pystyn näkemään sen, toteaa Saunders.

– Mielestäni Aaron Ramsey tekee Liverpoolista vahvemman. Uskon, että hän olisi loistava hankinta Liverpoolille. Jos Liverpool hankkii hänet, heistä tulee ehdottomasti vahvempia. Mikä keskikenttä se olisikaan – Ramsey, Keïta ja Fabinho.

Valioliigan siirtoikkuna menee kiinni jo ensi viikolla.