Fulhamin maalivahdin Marcus Bettinellin tilanne on herättänyt ainakin muutaman englantilaisseuran kiinnostuksen. Bristol Postin mukaan joukossa on suomalaisvahti Niki Mäenpään edustama Bristol City.

Bettinelli, 26, oli avainroolissa Fulhamin noustessa takaisin Valioliigaan, mutta nyt hän saattaa olla nokkimisjärjestyksessä Fabrin ja Sergio Ricon takana.

Bettinelli ei mahtunut mukaan lontoolaisten kokoonpanoon lauantain tappiopelissä Crystal Palacea vastaan. Fabri oli tolppien välissä ja Rico vaihtopenkillä.

– Onnea pojille tänään ja kiitos vastaanotosta Cottagella, kun tulin ulos. Kaikille niille, jotka kysyvät… En ole loukkaantunut! Bettinelli kommentoi Twitterissä.

https://twitter.com/marcusbettss/status/1028280582453841922

Fulhamin managerilta Slaviša Jokanovićilta kysyttiin kamppailun jälkeen, miksi Bettinelli ei ollut kokoonpanossa. Jokanović väitti, että tämä toipuu edelleen loukkaantumisesta.

– Me voimme twiitata mitä haluamme. Joskus minäkin twiittaan, mutta Marcus Bettinelli aloitti työnteon kanssamme tällä viikolla. Ensimmäisenä päivänä meillä oli mahdollisuus potkaista palloa, ja kahden viimeisen päivän aikana hän oli täysillä mukana joukkueen kanssa. Minä olen täällä tekemässä päätöksen siitä, kuka on maalilla, kuka penkillä ja kuka katsomossa. En voi antaa teille toisenlaista vastauta, tuumi manageri.

Bristol City etsii uutta maalivahtia tuomaan kilpailua Mäenpäälle. Silloin nuori Max O’Leary voisi lähteä hankkimaan kokemusta lainasopimuksella.