Tottenhamin ja Watfordin välinen Englannin liigacupin kolmannen kierroksen ottelu pelataan Stadium MK:lla.

Joukkueet arvottiin vastakkain elokuun lopussa, ja pian arvonnan jälkeen selvisi, että Tottenham oli hakenut poikkeuslupaa järjestää ottelu neutraalilla maaperällä, koska Spursin väliaikaiskenttä Wembley ei ole käytettävissä ja seuran uuden stadionin rakennustyöt ovat vielä kesken.

Tottenham huomautti tiedotteessaan, että noin 80 kilometrin päässä White Hart Lanelta sijaitseva Stadium MK ei ole ”ihanteellinen paikka” kannattajille.

Stadium MK:ta voidaan pitää ristiriitaisena valintana, sillä siellä pitää majaansa Kakkosliigassa pelaava MK Dons, jonka värikäs historia ei ole kaikkien mieleen.

Vuoden 1988 FA Cupin voittaja Wimbledon muutti eteläisestä Lontoosta Milton Keynesiin syyskuussa 2003. Fanit protestoivat siirtoa voimakkaasti ja perustivat uuden seuran, AFC Wimbledonin, joka on noussut aina amatöörisarjoista Ykkösliigaan.

Tottenhamin kannattajien puolia pitävä Tottenham Hotspurt Supporters Trust (THST) kehotti seuraa harkitsemaan uudelleen Stadium MK:n valitsemista ja uhkasi boikotoida ottelua, jos se pelataan Milton Keynesissa. Tottenham piti kuitenkin suunnitelmastaan kiinni. Ottelu pelataan 26. syyskuuta.