Viasat tarjoaa viikonlopun Valioliigaottelut vapaasti Viasat Jalkapallo -kanavallaan. Perinteisen kello viiden otteluna nähdään Tottenhamin ja Cardiffin kohtaaminen. Kumpikin joukkue on kompuroinut viimeisissä otteluissaan, ja varsinkin Cardiffin otteita voi rehellisesti sanoen pitää surkeina.

– Cardiff on vieläkin ilman voittoja liigassa, nyt takana on jo neljä tappiota putkeen, moninkertainen Suomen mestari Markku Palmroos vahvistaa Valioliiga.comille.

Tottenhamin eteneminen on viime viikkoina ollut kaikkea muuta kuin paraatimarssia, mutta kaikki muut tulokset paitsi kotivoitto olisivat suuri yllätys. Tähän suuntaan kallistuu myös Palmroos.

– Paljon on puhuttu Tottenham-pelaajien väsymyksestä, mutta Cardiffin kaatamisen pitäisi sujua isänniltä puolinukuksissakin. Sen verran suuri perustaitoero joukkueiden pelaajistossa on.

Palmroos ei pidä ihmeenä, että jopa Cardiffin manageri Neil Warnock on povannut itselleen nopeita potkuja, mikäli joukkueen suunta ei muutu.

– Ei tässä kummoinen ennustaja tarvitse olla nähdäkseen, että viimeisiä aikoja vedellään. Voi olla, että ilman tuliaisia Lontoosta, Warnockille voi kenkä heilahtaa.

– Samaan hengenvetoon täytyy todeta, että nyt jos koskaan Cardiffin kaltaisilla joukkueilla olisi sauma Tottenham yllättää. Spursin Mestarien liiga -urakka on toistaiseksi ollut pannukakku, eikä peli Valioliigassakaan kummoiselta näytä, vaikka pari viimeistä peliä on voiton tuonutkin. Huddersfield ja Brighton eivät kyllä kummoisia mittareita ole, entinen maajoukkuevalmentaja arvioi Spursin tämänhetkistä iskukykyä.

Katso Tottenham-Cardiff vapaasti Viasatin Jalkapallo -kanavalta lauantaina 6.10. klo 17.00 alkaen. Näet ottelun myös Viaplay-suoratoistopalvelun kautta.