Tottenham Hotspur jätti hankinnat väliin kesän siirtomarkkinoilla, mutta on vahvistamassa edustusjoukkuettaan tammikuussa.

Manchester United toppari Eric Bailly on jo yhdistetty Pohjois-Lontooseen.

L’Est Republican taas kertoo, että Tottenham tarkkailee, miten kongolainen hyökkääjä Cédric Bakambu pärjää Kiinassa. Sochauxissa kasvanut Bakamdu on osunut Pekingin Sinobo Guoanille 19 kertaa 23 ottelussa.

Bakambu, 27, on herättänyt kiinnostusta Euroopassa.

L’Est Republican tietää, että Tottenham on jo tehnyt tarvittavan pohjatyön, jotta Bakambu voi siirtyä Pohjois-Lontooseen.

Bakambu ei irtoa halvalla. BBC kertoi maaliskuussa, että Sinobo Guoan pulitti kärjestä Villarrealille tammikuussa 2018 hurjan siirtosumman, joka nousi Kiinassa jalkapalloon kohdistettujen verojen kanssa jopa noin 65 miljoonaan puntaan.

183-senttinen Bakambu on ketterä hyökkääjä. Hän tikkaa terävillä askeleilla liikkeelle ja viimeistelee viileästi erityisesti oikealla jalallaan. Bakambu teki Villarrealille 32 maalia 75 sarjaottelussa.

Liljanvalkoisten manageri Mauricio Pochettino kaipaa porukkaansa leveyttä ja laatua, sillä Spurs on kärsinyt loukkaantumisista.