Manchester Unitedin entinen toppari Gary Pallister lyttää kärkipelaaja Romelu Lukakun, joka kertoi aiemmin toiveestaan pelata jonakin päivänä Italiassa.

Lukakun nimi on yhdistetty muun muassa Juventukseen, joka pelaa Unitedin kanssa samassa alkulohkossa Mestarien liigassa.

– Miksi ei? Toivon, että se tapahtuu, 25-vuotias belgialainen vastasi Gazzetta dello Sportin kysyessä mahdollisesta siirrosta saapasmaahan.

[readmore from=Romelu-Lukaku]

Pallister ei katsonut lausuntoa hyvällä, sillä hänen mielestään pelaajan pitäisi osoittaa enemmän kunnioitusta työnantajaansa kohtaan – etenkin Unitedin vaikean alkukauden jälkeen.

– Mielestäni se on ajoittain epäkunnioittavaa, jos alkaa mainita muiden seurojen nimiä, kun on itse asiassa sopimussuhteessa nykyiseen seuraansa, Pallister sanoo 888sportille.

– Jos asia on pään sisällä, en näe sitä ongelmana, mutta mielestäni se on ongelma päätyessään painettuun tekstiin. Kun seura on todellisen paineen alla ja paras maalintekijä kertoo haluavansa ulkomaille – jos hän on tehnyt niin – se ei ole ihanteellinen skenaario.

Myös Unitedin entinen keskikenttämies Paul Scholes kritisoi Lukakua. Englantilaisen mielestä tämän pelaaminen rangaistusalueen ulkopuolella ei ole riittävällä tasolla.

Lähde: Goal