Pitkän uran brittikentillä tehnyt Jonatan Johansson ei anna kotijoukkue Šah’tar Donetskille saumoja tiistaisessa Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan, vaikka ukrainalaisten kotikenttäetu hieman tasaakin lähtökohtia.

– Totta kai vierasreissu brittiläisittäin katsottuna kauas itään on aina vaikea, mutta City on sen verran rutinoitu ryhmä, etten usko sillä olevan suurempia vaikeuksia saada kolmea pinnaa tuliaisiksi tiistaina, Johansson kertoo Valioliiga.comille.

– Mestarien liiga on Pep Guardiolalle se kaikkein halutuin kannu, vaikka mies vähätteleekin Cityn mahdollisuuksia julkisuudessa. Tämä on normaalia valmentajajargonia, jonka voi sivuuttaa sellaisenaan, skotlantilaisen Greenock Mortonin managerina työskentelevä Johansson tietää.

Johansson arvioi, että Guardiolan maailma ei romahtaisi, vaikka joukkue jäisi tasapeliin.

– Kotona City on sen verran kova, että sillä ei tule olemaa mitään vaikeuksia painella alkulohkosta jatkoon. Parin pinnan menetys ei siis paljon painaisi. Pidän kyllä itse kaikkia muita lopputulosveikkauksia kuin vierasvoittoa melko pieninä, Johansson päättää.

Katso Šah’tar Donetsk-Manchester City tiistaina 23.10. CMoren kanavilla klo 21.50 alkaen. Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.