Edellisellä valioliigakierroksella nähtiin yksi alkukauden ikävimmistä loukkaantumisista, kun West Hamin Andrei Jarmolenkon akillesjänne napsahti poikki Tottenham-ottelun ensimmäisellä jaksolla.

– Todella ikävä ja erittäin pitkäaikainen vamma, Valioliigaa Charltonissa pelannut hyökkääjä Jonatan Johansson luonnehtii Valioliiga.comille.

– West Ham on nyt aikamoisen tehtävän edessä, sillä melkein kaikki sen keskikenttäpelaajat ovat enemmän tai vähemmän puolikuntoisia. Jarmolenko on ollut erittäin hyvä viimeisissä otteluissa, sääli, ettei häntä varmaankaan enää tällä kaudella Valioliigassa nähdä. Vastaavia vammoja nähneenä, noissa vierähtää ainakin puoli vuotta, ja sen jälkeen pitäisi vielä päästä pelikuntoon, Johansson miettii.

Leicesterin vieraaksi lauantain myöhäispeliin matkaava West Ham saa Johanssonin mukaan vastaansa sisuuntuneen isäntäjoukkueen.

– Arsenalia vastaa Leicester oli aivan loistava ensimmäiset 25 minuuttia. Sen jälkeen turhan avoin pelitapa kostautui, ja Arsenal pääsi iskemään kolme kaunista maalia.

– Arvioin loukkaantumisista huolimatta joukkueet hyvin tasavahvoiksi. Jotenkin tämä tuoksahtaa 1-1 -tasapeliltä, saas nähdä, kuinka pieleen tällä kertaa arvauksessa mennään, Johansson nauraa lopuksi.

Katso Leicester-West Ham 27.10. klo 19.30 alkaen Viasatin jalkapallokanavilta. Näet ottelun myös Viaplay.fi -suoratoistopalvelun kautta.