Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan hänen joukkueensa paljasti tiistaina heikkoutensa myös kilpailijoilleen Valioliigassa, kun se koki Mestarien liigassa yllättävän 0-2-vierastappion serbialaiselle Belgradin Punaiselle tähdelle.

Milan Pavkovin kaksi osumaa ensimmäisellä jaksolla riittivät upottamaan Liverpoolin syvälle suohon. Vielä kaksi viikkoa sitten belgradilaisista ei ollut vastusta Liverpoolille, joka kuritti heitä kotonaan lukemin 4-0.

Sunnuntaina Liverpool saa Valioliigassa vastaansa sarjajumbo Fulhamin. Klopp toivoo pelaajiltaan täysin erilaista esitystä.

– Meillä on pitkä lento kotiin, ja sunnuntaina Fulham odottaa, kommentoi Klopp BT Sportille.

– He (Fulham) katsoivat luultavasti tämän pelin, ja ajattelevat varmasti, että ”okei, tällä joukkueella on heikkouksia”.

– Joten me emme saa näyttää niitä heille sunnuntaina.